Tule Killnoise-myyjäksi tapahtumiin!

Nyt sinulla on upea mahdollisuus työllistyä tapahtuma-alalle. Tule näyttämään myyntitaitosi Killnoisen myyntiedustajana!

Osana tiimiämme myyt Killnoise-korvatulppia ja sadeviittoja konserteissa ja festareilla. Haemme energisiä ja ihmisten kohtaamisista nauttivia myynnistä kiinnostuneita tekijöitä. Jos sinulla on kokemusta mm. urheilutoiminnasta, tapahtumista ja tiimitekemisestä, niin olet varmasti etsimämme tyyppi.

Lähetä hakemuksesi järjestelmämme kautta, ja pääset ehdolle tapahtumamyyjäksi. Tulemme myymään tuotteita mm. Iron Maidenin, Rammsteinin, Robbie Williamsin ja muiden maailmantähtien keikoilla sekä Suomen suurimmilla festareilla. Yhdellä hakemuksella pääset hakemaan kaikkiin tapahtumiimme. Työntekijämme pääsevät myös pääosin katsomaan keikkoja myynnin päätyttyä.

KILLNOISE on ruotsalainen yritys, joka valmistaa toimivia ja tyylikkäitä korvatulppia. Työskentelemme festivaaleilla, konserteilla ja tapahtumissa. Tutustu meihin osoitteessa www.killnoise.com tai www.facebook.com/killnoise. Killnoisen partnerina Suomen tapahtumissa toimii Viikonlopun tapahtumat Suomi Oy.

LISÄTIEDOT:

- Olethan vähintään 15-vuotias
- Palkkio on provisiopohjainen (takuupalkalla). Provisio vaihtelee 10-15% välillä
- Palkkio maksetaan palkkana tai laskutuksella, esim. kevytyrittäjänä
- Saat kaiken informaation rekryjärjestelmämme kautta
- Tapahtumassa Killnoisen edustaja varmistamassa onnistumisesi

TEE HAKEMUS TÄÄLLÄ.