Toimitusehdot

Blaa blaa blaa. Tylsää! No ei ole, koska nämä säännöt kertovat sinulle oikeutesi asiakkaana. Joka oikeasti on meidän kaupassa joskus ihan oikeassakin.

Lipunmyynnin toimitusehdot

Ole huolellinen tilatessasi. Maksettuja lippuja tai rahoja ei palauteta takaisin. Emme korvaa kadonneita, varastettuja, sinulta huijattuja tai vedonlyönnissä hävittyjä lippuja.

Emme vastaa tapahtumien muutoksista. Tilaisuuden peruuntuessa Viikonlopun Tapahtumat Suomi Oy palauttaa asiakkaille hinnan, josta on vähennetty myyntiprovisiomme, sekä 1 euron toimitusmaksu. 

Asiakkaan velvollisuus on tarkastaa Viikonlopun Tapahtumien nettisivuilta tapahtuman viimeisin info ja aikataulut. Tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa, tai ohjelman ja aikataulun muuttuessa toimitusmaksua ja myyntipalkkiota ei palauteta. Viikonlopun tapahtumat tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse niille asiakkaille, jotka ovat antaneet sähköpostitietonsa lipunoston yhteydessä.

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on sallittua yksityishenkilöiden kesken. Kaikki tapahtumaliput toimitetaan vain digitaalisessa muodossa. Liput tarkastetaan mobiiliapplikaatiolla skannaamalla yksilöity QR-koodi.

Halutessasi tulet saamaan meiltä rakkaus- ja markkinointikirjeitä sähköpostitse. Voit myös kieltäytyä niistä milloin vain haluatkaan.

Muiden tuotteiden toimitusehdot

Viikonlopun Tapahtumat Suomi Oy myy ja toimittaa lippujen lisäksi muita tuotteita. Voit ostaa niitä meidän verkkokaupastamme. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

Tuotteen voi myös tilata postitse kotiin. Tuotteet sisältävät kotimaan postituskulut, ellei toisin mainita. Muussa tapauksessa näiden toimitusehtojen voimaan tullessa tuotteen tilauksesta kotimaassa veloitetaan 10 € / tilaus, tuotteen tilauksesta EU-maihin 15 € / tilaus ja tuotteen tilauksesta EU:n ulkopuolelle 25 € / tilaus. Tuotteen toimitusaika-arvio enintään 10 arkipäivää (ei koske ennakkomyyntejä, jotka toimitetaan tilausvahvistuksessa mainitun ajan puitteissa). Emme kuitenkaan vastaa postin aiheuttamista viivästyksistä tai vahingoista. Mikäli tilauksesi ei saavu tämän ajan sisällä, ota yhteys info@viikonlopuntapahtumat.fi tai 044 3737376.

Nettikaupasta ostetuilla tuotteilla (EI koske lippukauppaa) on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n palautusoikeus. Tilaaja maksaa palautuskulut. Tuotteet voi palauttaa postitse. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja avaamaton ja pakattu kuljetusta varten asianmukaisesti. Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja -ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Palautustilanteessa ota yhteys info@viikonlopuntapahtumat.fi tai 044 3737376. Palautustapauksissa maksupalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle (ei esimerkiksi tilisiirtona, senkin pikku jekuttaja!).

Riitojen ratkaisu ja sovellettava laki

Näihin toimitusehtoihin ja niiden tulkintaan sovelletaan Suomen lakia sen lainvalintaa koskevia säännöksiä lukuun ottamatta.

Käyttöehdoista ja sopimussuhteesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli neuvotteluissa ei päästä yksimielisyyteen, ratkaistaan riitaisuudet ensimmäisenä asteena Oulun käräjäoikeudessa. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä kuluttajansuojalain (38/1978) 12 luvun 1 d §:n ja oikeudenkäymiskaaren (4/1734) 10 luvun 5 §:n mukaan oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä käyttäjällä on Suomessa kotipaikka tai vakituinen asuinpaikka. Mikäli käyttäjä on luonnollinen henkilö, on käyttäjällä myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Maksuehdot

Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Voimassaolo

Nämä toimitusehdot tulevat voimaan 1.2.2022 ja ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas hyväksyy nöyrästi toimitusehdot ostaessaan lippuja ja tuotteita meiltä.

Yrityksen yhteystiedot

Viikonlopun Tapahtumat Suomi Oy
3258929-4
Sammonkatu 4
87100 Kajaani
info@viikonlopuntapahtumat.fi